Servicii de Curățare Canapele, Scaune, Fotolii

Curatarea canapelelor, scaunelor din material textil, coltarelor sau a saltelelor de pat necesita multa rabdare. Firma noastra va ofera servicii de curatare.Solutiile din comert nu au de cele mai multe ori efectul scontat. Petele ce apar pe astfel de materiale sunt uneori aproape imposibil de scos daca se impregneaza in textura materialului.

RainbowSibiu dispune de toata tehnologia necesara pentru a indeparta si cele mai dificile pete fara a altera materialul din care este confectionat obiectul asupra caruia se actioneaza. Serviciul de curatare a canapelelor este utulizat si atunci cand suntem solicitati pentru curatenia la domiciliu, curatenia spatiilor comerciale sau curatenia la birouri.

Curățăm canapele de toate mărimile

Pentru curatarea canapelelor si fotoliilor obiectelor mentionate folosim cea mai eficienta metoda – aspiratorul profesional cu spalare prin metoda injectie-extractie. Acesta functioneaza prin injectarea si apoi aspirarea unui jet de spuma ce curata in profunzime.

Tehnologia mentionata permite uscarea foarte rapida. Detergentii speciali folositi au o formula profesionala ce combina agenti umectanti si emulsifianti. Acestia indeparteaza eficient praful, acarienii saubacteriile si neutralizeaza mirosurile neplacute.

De asemenea, solutiile speciale utilizate de expertii nostri in curatenie sunt eficiente impotriva unei game largi de pete.

Cu ajutorul acestor detergenti profesionali premium, curatarea canapelelor, scaunelor din material textil si coltarelor dumneavoastra, veti reusi redarea culorii si prospetimei