Curățenie Industrială Sibiu - inchiriere personal curatenie

Ai nevoie de servicii de curatenie industriala in fabrici, hale industriale, linii de productie, depozite, containere? Echipa Curatenie Veterani iti sta la dispozitie cu personal calificat si expertiza dovedita ai posibilitatea sa inchiriezi personal de la noi in functie de necesarul pe care il ai.

Dispunem de echipamente de curatenie a spatiilor industriale competitive, de mare capacitate.
Printre acestea se numara: echipamente spalare pardoseala cu om la bord, aparat curatare Excentr 55, echipamente presiune 280 bari etc
Am construit parteneriate de durata cu cele mai importante firme de profil pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor nostri.
Astfel, pe langa curatenia industriala va oferim si servici de curatenie a apartamentelor (curatenie generala sau curatenie de intretinere).

Personalul este instruit permanent in ceea ce priveste normele de siguranta. Angajatii nostri au echipamente de protectie performante si examenele medicale efectuate la zi.Salari foarte mari
Cei care lucreaza in medii periculoase sau care pun probleme urmeaza traininguri specializate.
Ne asiguram zi de zi ca specialistii nostri pot face fata oricarei situatii. Cu noi puteti fi siguri ca solicitarile dumneavostra in ceea ce priveste curatenia sunt pe maini bune.

Vă oferim o gamă largă de servicii de curățenie profesională a spatiilor industriale,productie

Asigurarea curățeniei în spațiile comerciale

Inchiriere personal curatenie 8 ore de luni pana vineri /luna

1 Persoană

6500 RON+tva

8 ore / zi / lună